Antislip behandeling vloer

Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen in het ziekenhuis door een val in en om het huis. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid zijn oorzaak nummer 1 van dit soort ongevallen. Ons professionele antislip systeem is dé oplossing tegen gladde (tegel)vloeren, trappen en andere oppervlaktes. Voorkom problemen en zorg dat uw vloer veilig is.

 

Onze unieke poriënbehandeling is dé onzichtbare oplossing tegen gladde en / of vochtige tegel vloeren. Het product wordt in drie simpele stappen aangebracht en is volledig onzichtbaar. De behandeling tast het originele aspect van de tegel niet aan en daardoor is het resultaat niet zichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar. Het systeem is uitermate geschikt voor keramische tegels dan wel plavuizen. Het product reageert direct op vocht, zelfs op condens. Dus niet alleen op vochtige of natte tegels, maar ook op droge tegels waar men met een vochtige of natte voet of schoen op loopt.


De vloergrip kan in korte tijd worden aangebracht op uw tegelvloer en is slechts enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Waarna u de komende jaren geen last meer heeft van een gladde (badkamer)vloer. Hierdoor is de vloergrip uitermate geschikt voor toepassing op met name badkamervloeren. Deze antislipbehandeling is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën.


Voordelen

  • Onzichtbaar dus geen doffe tegels (oorspronkelijke uiterlijk)
  • Vloer direct beloopbaar door korte inwerktijd (3 minuten)
  • Langdurige werking
  • Geen coating of etsproduct
  • Eenvoudig in onderhoud na applicatie
  • Hygiënisch vanwege bacterieremmende werking
  • Geen chemische dampen

 

Antislip plakmat voor oppervlakten waar met blote voeten wordt gelopen

De Antislip Plakmat wordt gevormd door een reliëf roller. Het patroon heeft geen holtes waar bacteriën en vuil kunnen nestelen. Bovendien heeft de Antislip Plakmat een textuur die voor een effectief, waterdicht antislip oppervlak zorgt. De Antislip Plakmat is perfect voor het gebruik in douches, baden en andere oppervlakten waar met blote voeten wordt gelopen. Het verstrekt een perfecte combinatie van grip en comfort onder de huid. De Antislip Plakmat heeft tevens voordeel dat het uitstekende bescherming biedt tegen stoten, krassen en beschadigingen vanwege de dikke homogene structuur.