Woningaanpassingen met PLUSMONTAGE

Een kwalitatief goede woningaanpassing verbetert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van mensen, in alle leeftijdscategorieën, met een functiebeperking. Bij PLUSMONTAGE bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij adviseren en begeleiden particulieren, gemeenten, instellingen, architecten en aannemers bij het (ver)bouwen en installeren van een totaalpakket aan woningaanpassingen.

 

Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen in het ziekenhuis door een val in en om het huis. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid zijn oorzaak nummer 1 van dit soort ongevallen. Ons professionele antislip systeem is dé oplossing tegen gladde (tegel)vloeren, trappen en andere oppervlaktes. Voorkom problemen en zorg dat uw vloer veilig is.

Rolstoel drempelopritten zijn gemaakt om kleine hindernissen overbrugbaar te maken. Ze zijn modulair gebouwd en kunnen daardoor in iedere gewenste vorm geleverd en gelegd worden.

Je kunt een oprit enkel op een kleine drempel plaatsen, maar bijvoorbeeld ook op een volledige galerij. Naast bredere drempelopritten kunnen wij ook een oprijgoot voor bijvoorbeeld fietsen, scootmobielen, rolstoelen of rollators leveren en monteren.

Een plateaulift is een lift met een platform of cabine die in een openbaar gebouw, winkel, sportcentrum en gewoon thuis geplaatst kan worden. Met een plateaulift kunt u eenvoudig meerdere verdiepingen overbruggen en toegankelijk maken voor rolstoelgebruikers. Voor de plaatsing van een plateaulift zijn vaak geen structurele bouwkundige aanpassingen nodig.

Met de antislip traptape maakt u uw trap weer veilig. De antislip traptape is geïmpregneerd met een harde aluminium oxide, waardoor een zeer sterke tape met een lange levensduur ontstaat. Daarnaast is de traptape behandeld met een speciale coating, die de permanente drukgevoeligheid van de plakrand goed houdt. De antislip traptape is in diverse kleuren te verkrijgen.

Bij een draaiende trap is het bieden van steun aan de trapspilzijde veelal een probleem. De trapspilbeugel biedt steun aan deze spilzijde van de trap. De doorlopende buis kan worden vastgehouden tijdens het traject op en van de trap.

Ziet u op tegen het nemen van een bad, omdat het in- en uitstappen een hindernis is geworden ? Dan is een aangepaste comfortdouche een prima oplossing voor u.

Vanwege de toenemende vergrijzing in Nederland en de wens van vele ouderen en mindervaliden om in staat te zijn om langer in de eigen woning te blijven wonen, blijkt de traplift een belangrijke voorziening. Een voorziening die op bijna elke trap geïnstalleerd kan worden. Of het nu een rechte trap is, een trap met bochten of een tussenbordes, een buitentrap op een spiltrap.

Een verstelbare keuken, ook wel een hoog-/laag keuken genoemd, is een ruim begrip. Zo is het in sommige gevallen voldoende dat alleen het werkblad verstelbaar is of de wandkasten. In andere situaties moet een aangepaste keuken misschien wel gedeeltelijk verstelbaar zijn en gedeeltelijk ook weer niet. Wat u ook verstaat onder ‘verstelbaar’ onze stelregel is dat wij geen beperkingen kennen bij het samenstellen van uw keuken.

Woonhuisliften zijn een waardevolle aanvulling op uw woning. Een woonhuislift gaat door middel van elektromotor of hydraulisch systeem langs rails rechtstandig omhoog en omlaag.

Het scootmobielslot is een muurslot eventueel in combinatie met een geplastificeerde staalkabel. Hiermee zet u uw scootmobiel in een handomdraai op slot.

  • Montage van A tot Z
  • Vaardig en beleefd personeel
  • Vrijblijvend advies
  • Bouwkundige werkzaamheden door mensen met kennis en ervaring
  • Showroom centraal gelegen in Nederland