Waarom PLUSMONTAGE?

Wij hebben jarenlange ervaring met mensen met specifieke functiebeperkingen en een grote kennis van de markt. Bovendien werken wij samen met bekende gerenommeerde leveranciers van alle denkbare woningaanpassingproducten. Ons hoofddoel: het bevorderen van uw bewegingsvrijheid, veiligheid en zelfredzaamheid.

Heeft u een woningaanpassing nodig ? Dan krijgt u te maken met veel vragen.

  • Wat is er allemaal op de markt ?
  • Waar moet ik allemaal op letten om tot de beste keuze voor mijn situatie te komen ?
  • Kan ik een vergoeding krijgen via mijn gemeente of zorgverzekeraar ?
  • Hoe en waar kan ik het beste een woningaanpassing aanvragen ?

Wij helpen u graag met het vinden van antwoorden op al deze en meer vragen over woningaanpassingen.

Het hele traject geregeld

PLUSMONTAGE kan, indien u wenst, het gehele woningaanpassing traject voor u regelen. Denk hierbij aan het begeleiden van aanvragen van vergoedingen, trajectbegeleiding, opname, montage, onderhoud, reparatie en de verwijdering en afvoer van voorzieningen, die niet meer in gebruik zijn.

Geen financiƫle verrassingen achteraf

Wij werken met een zeer heldere en transparante prijsstructuur. Het grootste deel van de woningaanpassingen heeft een vaste prijs. Is er toch een offerte nodig, dan brengen we die vooraf uit. Zo heeft u geen nare financiƫle verrassingen achteraf.

Uitgebreide garantie

PLUSMONTAGE biedt uitgebreide (fabrieks)garantie op alle aangebrachte woningaanpassingen. Wij kunnen dit doen, omdat wij werken met gerenommeerde leveranciers. Alles volgens de regels. Uiteraard houdt PLUSMONTAGE zich gegarandeerd aan alle geldende wet- en regelgeving, zoals het Handboek voor Toegankelijkheid en Bouwbesluit.